LingoKids / Oceanix

1. A promóció tárgya és hatálya
2. Időtartam
3. Díjak
4. Résztvevők
5. Költségek
6. Kommunikáció
7. A promóció mechanizmusa
8. A díj ismertetése
9. Adatvédelmi irányelvek és személyes adatok védelme
10. Egyéb rendelkezések
_______________________________________________________

1. A promóció tárgya és hatálya

A CUÉTARA, S.L.U. (a továbbiakban: „CUÉTARA”), székhely: Avda. Hermanos Gómez Cuétara núm. 1, 28590 de Villarejo de Salvanés (Madrid), adószám: B-87127676 és a Monkimun Inc. (a továbbiakban: „MONKIMUN”), székhely: 427 N Tatnall St # 42597 Wilmington, Delaware 19801-2230, USA, EIN: 30-0837809, amely a „LINGOKIDS” márkanév alatti tanfolyamok tulajdonosa, közösen megszervezik saját „Oceanix” és „Lingokids” márkájuk számára a „2 hónap INGYENES angol a Lingokids-nél” elnevezésű promóciót (a továbbiakban: „Promóció”).

A promóció Magyarország területén (a továbbiakban: a „Terület”) kerül lebonyolításra.

A promóció az alábbi promóciós feltételekben meghatározott feltételek szerint egy 30 euró értékű, 2 és 8 év közötti gyermekeknek szóló kéthónapos INGYENES angol nyelvtanfolyamot kínál a Területek valamelyikén 140 g-os „Oceanix Turtle Eggs” kekszet vagy 110 g-os „Oceanix Cereals” kekszet vásárló fogyasztók számára.

A nyelvoktató programhoz való csatlakozáshoz szükség van a promóciós csomagolásokban található aktiváló kuponra ( a továbbiakban Kupon), mely a LINGOKIDS weboldalon használható fel, az alábbi módon:
Az Utalvány átadására a LINGOKIDS weboldalon keresztül az alábbi linken keresztül kerül sor: https://lingokids.com/oceanix-hun
Az Utalvánnyal a Területen az érdekelt fél a LINGOKIDS weboldalon – a weboldalon bemutatott tanfolyam használati és részvételi feltételei mellett – kérvényezheti az angol nyelvtanfolyamon való részvételét. A CUÉTARA az angol tanfolyamok szervezésében és azok tartalmában nem érintett.
A Promóció a Területre korlátozódik.
_______________________________________________________
2. Időtartam
A promóció érvényességének időtartama 2021. május 1.- 2022 Június 1.
_______________________________________________________
3. Díjak
Összesen 180.000 Kupon kerül elhelyezésre az Oceanix Teknőstojás 140g vagy az Oceanix Cereals 110g termékek csomagolásában ( a továbbiakban Promóciós csomagolás).

A díj 2 hónapos angol nyelvoktató program használatot biztosít 2-8 év közötti gyermekek számára a 8. pontban részletezett tartalommal és előnyökkel.

4. Résztvevők

A Területen lakó bármely természetes személy, aki a Promócióval megjelölt 140 g-os Oceanix Turtle Eggs vagy 110 g-os Oceanix Cereals csomagot megvásárolja, jogosultságot szerez egy promóciós utalványra. (a továbbiakban: PROMÓCIÓS CSOMAG).

A promócióra az angol tanfolyamot használó gyermek szülője vagy gondviselője regisztrálhat, mivel a Lingokids szolgáltatás kimondottan kiskorúak számára készült, hiszen ez egy gyermek nyelvoktató program.

_______________________________________________________

5. Költségek

A Promócióban való részvétel a PROMÓCIÓS CSOMAG megvásárlásával jár. Ettől eltekintve nincs külön részvételi díj vagy összeg, mivel elegendő az 1. részben megjelölt Lingokids webhelyre ellátogani, és az ott jelzett lépéseket követni.

_______________________________________________________

6. Kommunikáció

A promócióról a PROMÓCIÓS CSOMAGOKON, a Lingokidsen és a közösségi hálózatokon, valamint Magyarország Oceanix webhelyein keresztül tájékozódhat. A promócióra vonatkozó tájékoztatás az Oceanix közösségi média profiljain és más, az Oceanix által megfelelőnek vagy szükségesnek ítélt eszközökön keresztül is elérhető.
______________________________________________________

7. A Promóció mechanizmusa

Ahhoz, hogy a Promócióban részt lehessen venni és használni lehessen a két (2) hónapos ingyenes LINGOKIDS angol nyelvoktatást, a felhasználónak a következő lépéseket kell követnie:

1. Egy Promóciós csomag vásárlása, melyen a LINGOKIDS nyeremény fel van tűntetve.
2. Írja be Lingokids weboldalát a keresőbe: https://lingokids.com/oceanix-hun
3. Töltse ki a regisztrációs lapot minden, a személyazonossághoz szükséges információval.
4. Gépelje be az egyedi Kódot amelyet a csomagolás belső oldalán talál.
5. Olvassa el és fogadja el az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot.
6. Miután ezeket a lépéseket elvégezte, a felhasználó letöltheti az applikációt és két (2) hónapig ingyen használhatja a gyerekek számára létrehozott angol nyelvoktató programot.

A regisztrációkor felvitt adatoknak helyesnek, pontosnak kell lenniük és meg kell felelniük a valóságnak – ez elengedhetetlen ahhoz, hogy részt vegyenek a promócióban.

A felhasználó által megadott email címet arra használjuk fel, hogy szükség esetén kommunikálhassunk a promócióban résztvevő egyénnel.

A promócióban egy email címmel csak egy kupont lehet aktiválni.
_______________________________________________________

8. A díj ismertetése

8.1 Az angol oktatóprogramhoz való ingyenes csatlakozás az alábbi lehetőségekre jogosítja fel a résztvevőt az applikáció “Unlimited Lingkids” módjában:

● Korlátlan hozzáférés az applikáció összes aktivitásához ( játékok és speciális felületek százai)
● Hozzáférés extra tananyagokhoz
● Több felhasználói profil létrehozásának lehetősége.
● Heti jelentés a gyermek tevékenységéről.
● Tartalmak letöltése, melyek offline módban is lehetővé teszik az angol tanulást.

8.2 A díj nem váltható be pénzre, és nem helyettesíthető más, azonos, nagyobb, vagy kisebb értékű nyereménnyel. A díj nem átruházható. Minden kód egyedi felhasználásra jogosít fel.

_______________________________________________________

9. Adatvédelmi irányelvek és a személyes adatok védelme

9.1 A MONKIMUM INC. teljes mértékben megfelel a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályoknak.

9.2 A személyes adatok védelméről szóló (EU) 2016/679 rendelettel összhangban informáljuk Önt, hogy a MONKIMUM INC. felelős az Ön személyes adatainak feldolgozásáért, az adatgyűjtéskor tett hozzájárulása, beleegyezése alapján.

9.3 A felhasználók bármikor visszavonhatják hozzájárulásukat anélkül, hogy ez a promócióra való korábbi regisztrációjukat befolyásolná.

9.4 Hozzáférési, javítási, visszatartási, korlátozási, hordozhatósági és ellenzési jogaival e-mailben, a hello@lingokids.com címre küldött levélben élhet, a keresztneve, vezetékneve és a promóció feltüntetésével.

A fent említett jogok gyakorlásának céljait az alábbiakban foglaljuk össze:

● Hozzáférési jog: Annak megismerése, hogy milyen típusú adatokat kezelünk és mi jellemző adatkezelési mechanizmusunkra
● Helyesbítéshez való jog: Ön kérheti adatainak módosítását, mert azok pontatlanok vagy nem helyesek.
● Joga van kérni az adatkezelés korlátozását, ebben az esetben csak a kifogásainak, panaszainak kivizsgálása céljából tartjuk meg adatait.
● Átláthatóság joga: Igény esetén a feldolgozott adatok átjárható formátumú másolatának rendelkezésre bocsátása.
● Elállás joga: A kereskedelmi kommunikáció küldésének a korábban jelzett feltételek szerint történő leállításának kérése ( leiratkozás a hírlevélről)
● Elvetés joga: Kérheti összes személyes adatának törlését.

9.5 A MONKIMUN INC garantálja, hogy a felhasználók által megadott összes személyes adatot bizalmasan kezeli.

9.6 A MONKIMUM INC. adatvédelmi irányelveiről további és részletes információkat a következő linken olvashat: https://www.lingokids.com/tos

Bármilyen kérdéssel, panasszal fordulhat a termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójához:
• Postai úton: Ed.Haas Hungaria Kft. 9024 Győr, Táncsics Mihály u. 19.
• E-Mail: a marketing@edhaas.hu
• Telefon: 06/96 513-440
• Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság: 1530 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22 / C http://www.naih.hu

9.8 A felhasználó által a Promócióban való részvétel során megadott minden adatnak meg kell felenie a valóságnak. Felhasználó garantálja tehát az általa megadott összes adat hitelességét. A hiteltelen, hamis adatokból, illetve egy harmadik fél adatainak megadásából származó károkért a felhasználó lesz az egyetlen felelős, továbbá azokért a károkért is, amelyet a hiteltelen adatok megadásával a MONKIMUN INC. és a CUÉTARA, S.L.U. felé, ill. egy harmadik fél felé esetlegesen okozott.

_______________________________________________________

10. Egyéb rendelkezések

10.1 MONKIMUN INC. and CUÉTARA fenntartja a jogot, hogy a promóció feltételeit bármikor módosítsa amennyiben arra nyomós indoka van, vállalva azt, hogy a promóció új feltételeit, alapjait közli a felhasználókkal, fenntartja a jogot továbbá meghatározott esetben, vis-major esetén a promóció végleges lemondására is

10.2 A MONKIMUN INC. és a CUÉTARA nem vállal felelősséget semmilyen olyan kárért, veszteségért vagy felelősségért, amely a promócióval összefüggésbe nem hozható, illetve közvetlenül vagy közvetve a díj használatából, birtoklásából származhat sem a résztvevők, sem harmadik fél felé.

10.3 A MONKIMUN INC. és a CUÉTARA nem vállal semmilyen olyan felelősséget, amely az elektronikus hírközlő hálózatok nem megfelelő vagy szabálytalan működéséből fakad, és gátolja a Promóció normál menetét.

10.4 A MONKIMUN INC. és a CUÉTARA nem tehető felelőssé a tőlük függetlenül történő adatátviteli problémákért vagy veszteségekért.

10.5 A CUÉTARA nem vállal felelősséget a Lingokids platform problémáiért, és nem felel az esetleges problémákért sem, amelyek az alkalmazás letöltése vagy a Lingokids ingyenes időszakának használata során fordulhatnak elő. A CUÉTARA teljesen független az angol nyelvoktató program tartalmától, valamint a tanfolyam megszervezésétől, mindez kizárólag a MONKIMUM INC. felelőssége.

10.6 A jelen Szabályzat bármilyen visszaélésszerű vagy csalárd használata a résztvevő kizárását eredményezi a Promócióból. Példaként, de nem korlátozásként meg kell érteni, hogy visszaélés vagy csalás akkor fordul elő, amikor a résztvevő hamis személyazonosság vagy harmadik felek személyazonosságának felhasználásával regisztrál a webhelyen azok beleegyezése nélkül.

10.7 A promóció reklamációs időszaka a promóció végét követő 60 nappal lejár. Ez azt jelenti, hogy 2022. Augusztus 1-én véget ér.

10.8 A promócióban való részvétel feltétele az, hogy a résztvevők teljes mértékben elfogadják a fenti szabályokat.

10.9 A CUÉTARA fenntartja a jogot arra hogy a promócióból kizárja azt a résztvevőt, akiről úgy ítéli meg, hogy a promóciót bármilyen technikai, számítógépes vagy egyéb eljárás útján visszaéléssel vagy csalással használja.

10.10 A MONKIMUN INC. És a CUÉTARA nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, késedelemért és semmilyen más körülményért amit harmadik fél vagy az internet idéz elő, amely negatívan befolyásolja a promóción való részvételt és a promóció normál menetét.

10.11 A feltételekben és kötelezettségekben beálló véleménykülönbségek megoldására a CUÉTARA é/ vagy a szerződő felek a Barcelona Városi Bíróságot jelölik meg illetékesnek.

 

_______________________________________________________

A promóció esetében a fenti szabályok és a Magyar jogszabályok az irányadóak.

2020. január 18.